Verco Oy on suomalainen organisaatioiden tukipalveluiden tehostamiseen erikoistunut palveluyritys.

Asiakkaitamme ovat IT-palveluntarjoajat sekä sisäiset palveluntarjoajat kuten IT-, HR-, laki- ja talousyksiköt, jotka kaipaavat yksilöllisiä ratkaisuja parantaakseen omien asiakkaidensa palvelukokemusta.

Riippumattomat ratkaisumme syntyvät erilaisten tekniikoiden ja järjestelmien parhaista raaka-aineista. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus sadoista erilaisista palvelunhallinnan projekteista Suomesta sekä muualta Euroopasta. Toimitamme miellyttävällä käyttöliittymällä varustettuja konkreettisia ratkaisuja asiakkaiden päivittäisten toimintojen helpottamiseksi.

Vercon kivijalka on rakennettu vankan kokemuksen ja joustavan riippumattomuuden aineksista. Konsulteillamme on kokemusta palveluhallinnasta jo viime vuosituhannelta lähtien.

Asiakkaat suosittelevat Vercoa 96% todennäköisyydellä

Vercon konsultin työ on valmis vasta, kun asiakkaamme on tyytyväinen. Olemme keränneet omasta toiminnastamme asiakaspalautetta jokaisessa asiakaskohtaamisessa toukokuusta 2015 lähtien ja palautteen mukaan asiakkaamme suosittelevat meitä 96% todennäköisyydellä. Vercon Net Promoter Score on 96%.

Tehokas, ketterä ja nopea toteuttaja

Vercon konsultti ei vain ideoi ratkaisuja, vaan osaa myös toteuttaa ne. Tehokkuus syntyy siitä, että palastelemme ongelmat osiin, joiden ratkaiseminen onnistuu ketterästi ja nopeasti. Asiakas saa meiltä aikataulutetut ja budjetoidut ratkaisuehdotukset arvioitavakseen ja työkäskyn jälkeen ylitämme asiakkaan toiveet.

yli 200 onnistunutta palveluhallinnan projektia

Tuloksellisia projekteja takovan konsultin ammattitaidon äiti on kokemus. Ammattitaidon isä on epäonnistuminen, jota ilman pätevinkään konsultti ei kehity taitavaksi ongelmien ratkaisijaksi. Kokeneet konsulttimme ovat työllään helpottaneet monen eri alan ammattilaisen arkisia toimia. Paras palautteemme on tyytyväinen työntekijä, jonka rutiininomaiset työvaiheet on saatu karsittua minimiin.

Verco Oy:llä on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka myönnetään ainoastaan parhaille suomalaisille yrityksille. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Suomen vahvimmat