Verco Oy on nyt osa Virnex Group Oy -konsernia!

Lahtelainen Virnex Group on kotimainen konserni, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla. Virnex Groupilla ja Vercolla on vahvat asiakas- ja osaamissynergiat. Voimien yhdistämisellä Virnex Group pystyy palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin ja auttamaan erityisesti yritysten liiketoiminnan digitalisoinnissa. Vercon toimitusjohtajana edelleen jatkavan Hannu Mikkolan mukaisesti: ”Virnex tarjoaa hienon mahdollisuuden jatkaa Vercon pitkäjänteistä liiketoiminnan kehittämistä. Virnexin resurssit ja osaaminen vahvistavat Vercon kykyä palvella nykyisiä asiakkaita entistä paremmin ja laajemmin.

Voidaan siis todeta, että yhdistymisen myötä vahvistuu niin osaamisalueemme kuin resurssimme. Virnex voi auttaa ohjelmisto- ja tietojärjestelmäkehityksessä, prosessien ohjauksessa ja automatisoinnissa, palveluiden modernisoinnissa ja ylläpidossa, pilvipalveluiden hyödyntämisessä, robottien, tekoälyn tai koneoppimisen soveltamisessa, datan analysoinnissa ja sen automatisoinnissa, asiakaskokemuksen kehittämisessä, digitalisaatiohankkeiden johtamisessa, sekä liikkeenjohdon konsultointi- ja strategiatarpeissa. Meitä on nyt jo noin 100 osaajaa Lahdessa ja Helsingissä ja aiomme kasvaa ja kehittyä jatkossakin. Olemme yhdistymisen ansiosta entistä vahvempi kumppani. Myös kaikki hyväksi todettu ja pitkään kypsytetty ”vercolainen” parhaus säilyy, mutta tueksi tulee merkittävästi enemmän muskeleita kasvun ja kehittämisen saralle.

Yhdistyminen ei vaikuta käytössänne olevien ohjelmistojen tai palveluiden sisältöön eikä hinnoitteluun eikä vaadi toimenpiteitä. Lisätietoa on sivuillamme www.virnex.fi sekä www.verco.fi .

Lisätietoja antavat:

Hannu Mikkola, toimitusjohtaja
Verco Oy
+358 40 545 3055

Johan Ekholm, toimitusjohtaja
Virnex Group Oy
+358 40 5289 909

 

TÄRKEÄÄ TIETOA MUUTOKSEEN LIITTYEN

  • Yrityksen tiedot, kuten Y-tunnus, kotipaikka, osoitteet ja tilinumerot pysyvät ennallaan
  • Yhteyshenkilöidemme puhelinnumerot ja sähköpostit pysyvät ennallaan.