Pääkäyttäjäpalvelu

Pääkäyttäjäpalvelun avulla huolehdimme asiakkaamme ITSM-järjestelmän ylläpidosta, valvonnasta ja jatkuvasta kehittämisestä. Vankkaan tukitoiminto-osaamiseemme perustuva palvelu on kustannustehokasta, kevyttä, läpinäkyvää ja joustavaa. Sitoudumme kehittämään asiakkaamme järjestelmää jatkuvasti ja siten turvaamaan asiakkaamme järjestelmäinvestoinnit.

Tarjoamme asiakkaallemme muutos- ja ongelmanhallinnan parhaat toimintamallit ja työkalut. Keräämme tietoa asiakkaan tarpeista, toimintatavoista sekä toiveista ja näiden tietojen pohjalta syntyy järjestelmäkohtainen roadmap eli kehityssuunnitelma. Roadmap tekee toiminnastamme läpinäkyvää ja se helpottaa asiakkaan budjetointia. Moni yrittää ratkoa palveluhallinnan ongelmia päivittämällä ohjelmistoja ymmärtämättä riittävästi päivityksen tuomia uusia ominaisuuksia. Asiakkaan tarpeisiin perehtyneet asiantuntijamme osaavat luotettavasti kertoa, tuoko päivittäminen sellaista lisäarvoa, josta kannattaa maksaa. Monesti paljon resursseja haukkaava päivitystyö voidaankin korvata muutamalla konsultin työtunnilla. Silloin lopputuloksena on asiakkaamme tarpeiden mukaisesti räätälöity ominaisuus ja selkeitä säästöjä lisensointi- ja ylläpitomaksuissa.

Kerran kuussa Vercon vastuukonsultti ja asiakkaan pääkäyttäjä sekä tarvittavat muut avainhenkilöt kokoontuvat palaveriin, jossa käydään läpi roadmapin ajankohtaiset asiat, palveluseurantaa ja kehitysehdotuksia.

Vercon vastuukonsultti pysyy samana koko yhteistyön ajan ja hänellä on tukenaan koko palvelutiimimme. Pääkäyttäjäpalvelu toimitetaan joustavasti etätyön ja asiakkaan luona tehtävän työn tasapainotetulla yhdistelmällä.

#, #, #

Patentti- ja rekisterihallitus luottaa Pääkäyttäjäpalveluun

”Viiden vuoden kokemuksella voin sanoa, että Vercon Pääkäyttäjäpalvelu on kaikin puolin hyvin ketterää ja eteenpäin vievää. Tuloksia saadaan aina nopeasti.”

Sakari Karstu, IT-päällikkö, Patentti- ja rekisterihallitus

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Tero Matinlassi

tero.matinlassi@verco.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.