Analytiikka

Liiketoiminnan analytiikka tiedolla johtamiseen

Olisiko teillä tarve kehittää liiketoimintaa, mutta nykytilan analyysi aiheuttaa päänsärkyä?

Verco voi helpottaa tuskaasi liiketoiminnan analytiikan suhteen, sillä meillä on hallussa juuri siihen tarvittavat työkalut ja keinot niiden käyttöön!

Yrityksen KPI-mittareita on hankala seurata, jos niitä varten tarvittava data on hajallaan eri järjestelmissä ja niiden raporteissa – jotain palveluhallinnan ja taloushallinnan järjestelmässä, jotain Excelissä jne. Verco yhdistää tiedonmuruset analytiikan järjestelmään, jonka avulla pysytte aina ajan tasalla yrityksenne nykytilasta ja pääsette kehittämään sitä tiedon pohjalta.

Palvelumme

Meillä työ lähtee liikkeelle asiakkaasta. Kartoitamme tarpeenne ja käymme läpi, miten ne voidaan täyttää kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toimiva kokonaisuus rakennetaan teidän ehdoillanne, eikä meillä jätetä asiakasta yksin käyttöönottoprojektin jälkeenkään. Autamme mielellämme jatkossakin pitkäaikaisen kumppanuuden ja kehityksen merkeissä. Lisäksi tarjoamme konsultointiapua myös muihin kipukohtiinne.

Asiakastarinat

Verco

Meillä tuskailtiin aiemmin työmäärän hallinnan kanssa. Joskus työtä kertyi liikaa tai liian vähän, tai työkuorma jakautui epätasaisesti. Ratkaisuna oli analytiikkajärjestelmän käyttöönotto, nyt ennustettavuus on parantunut huomattavasti ja työmäärän hallinta helpottunut.

Siinä, missä meillä ennen nähtiin vain peruutuspeiliin, nähdään nyt myös tulevaisuuteen!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Simo Saaranen
simo.saaranen@verco.fi

Palvelumuotoilua ja sähköisten järjestelmien viritystä

Lue lisää meistä