Vercolle myönnettiin jälleen Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Verco sai vastaanottaa tänäkin vuonna Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, jonka saavat vain maan parhaiksi luokitellut yritykset. Sertifikaatti kertoo yrityksen vahvoista taloudellisista tunnusluvuista, selkeistä ja läpinäkyvistä taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin saaminen todistaa, että yritys toimii luotettavalla tavalla niin asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmiensä kanssa.

”Meillä on ollut aina tavoitteena palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja olla taloudellisesti vakaa yritys. Iloitsenkin Suomen Vahvimmat -sertifikaatista, sillä se on seurausta strategiamme mukaisesta työstä ja siinä onnistumisesta. Pienestä yrityskoosta huolimatta niin me kuin muutkin sertifikaatin saaneet pk-sektorin toimijat olemme luotettava kumppani myös suuremmille yritysasiakkaille. Haluankin kiittää tässä yhteydessä upeaa henkilöstöämme, pitkäaikaisia ja uusia asiakkaitamme sekä kaikkia verkostoomme kuuluvia yhteistyökumppaneita. Tästä on hyvä jatkaa”, kommentoi toimitusjohtaja Hannu Mikkola.