Tehokas tiimityöskentelijä, joka helpottaa asiakkaidensa työpäivää

Vercon tiimiin elokuun alussa liittynyt Saku Lehti pääsee työssään konsulttina aitiopaikalle ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia. Pitkä kokemus asiakkaiden kanssa työskentelystä ja oma sählyharrastus ovat kehittäneet Lehden joukkuepelitaidot erinomaisiksi. Odotukset sekä uutta työyhteisöä että omia työtehtäviä kohtaan ovat korkealla.

”Verco vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta työpaikalta, jossa on hyvä työyhteisö ja erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa omaan työnkuvaan. Odotan kovasti, että pääsen syventämään omaa teknistä osaamistani ja samalla laajentamaan Vercon tarjoamaa palvelukattavuutta entisestään”, Lehti

Työkaverina Lehti luonnehtii itseään keskitien kulkijaksi: ”En ole se porukan äänekkäin, mutta en myöskään hiljaisin tyyppi. Viihdyn hyvin ryhmätyötilanteissa, mutta en myöskään kaihda yksin puurtamista. Kiinnostun helposti uusista asioista, tekniikoista ja ohjelmistoista, ja minut onkin helppo houkutella mukaan kokeilemaan melkein mitä vaan! Mukavaa päästä tutustumaan näin moneen kovaan ammattilaiseen.”

Tietoliikennetekniikan insinööriksi vuonna 2008 valmistunut Lehti on ehtinyt tehdä pitkän uran asiakaspalvelun parissa, ja myös esimiestehtävät ovat hänelle tuttuja. Vercolla hän odottaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä täysillä asiakkaiden arjen helpottamiseen.

”Asiakkaiden kanssa tehtävä työ on sitä, mikä minua innostaa ammatillisesti eniten. Kun pääsee todellisella tekemisen tasolla löytämään niitä ratkaisuja, joilla pystytään sujuvoittamaan arkea ja samalla jopa laskemaan kustannuksia, niin onhan se hienoa”, Lehti kertoo.

Vauhdikas urheilija ja pizzamestari

Vapaa-aikansa Lehti viettää mieluusti perheensä kanssa – kahden pienen tyttären isällä ei arjesta puutu tapahtumia.  ”Vietämme aktiivista arkea, ja viikonloppuisin ja lomilla harrastamme vuodenajan mukaisia ulkojuttuja: patikoimme, hiihdämme, pyöräilemme ja vietämme aikaa luonnossa.”

Lehti on opiskelujen jälkeen viettänyt vuoden Sveitsissä pelaten salibändyä ammattilaistasolla, ja vanhojen pelikaverien kanssa on mukava lähteä edelleen treenaamaan kerran viikossa. Myös alppimaisemat tekivät mieheen lähtemättömän vaikutuksen, ja niinpä pitemmät lomat Lehti perheineen viettää niitä ihastellen.

Järjestelmällinen luonne paljastuu myös kotona, jossa Lehti on perheen pizzamestari. ”Onnistumisen salaisuus on taikinassa! Se pitää valmistaa jo edellisenä iltana, jotta pohjasta tulee täydellinen.”